Dr. Melumad

I forskningslaboratoriene til Dr. Melumad-selskapet kombinerer de profesjonell kunnskap som ble overført over tre generasjoner farmasøyter i Melumad-familien med nyskapende teknologier for å skape banebrytende metoder som trekker ut helsemessige fordeler fra naturressursene og integrerer dem i produktene deres.

Dr. Melumad-produkter samler det beste naturen har å tilby og de mest innovative vitenskapelige oppdagelsene. Gjennom årene utviklet de mange banebrytende teknologier for å forbedre resultatene av Dr. Melumad-produkter. Alle planteekstraktene som brukes i Dr. Melumad-produkter blir behandlet i egen regi. De bruker enten planter som vokser ideres egne kontrollerte felt eller planter av høy kvalitet hentet fra andre pålitelige kilder.

Dr. Melumad har utviklet eksklusive avledningsmetoder som er spesielt tilpasset hver plante for å garantere optimal aktivitet av de aktive ingrediensene. Integrasjonen mellom disse planteekstraktene kombinert med ekstra naturlige aktive ingredienser og vår banebrytende teknologi og akkumulerende erfaring og kunnskap, utgjør den unike, fullstendig dokumenterte aktiviteten og effekten av deres produkter.

Produktserier

Petherapy

Stikkord

Håndkrem

Fotkrem

Bodylotion

Hudrens

Ansiktskremer

Dusjgel & såpe

lagt til handlevogn